Vi Erbjuder behandling mot håravfall
för både män & kvinnor

Varför välja Micro Skalp?

Det som gör oss unika är inte bara vår flexibilitet, integritet och expertis men även vårt engagemang och personliga bemötande.

På Microskalp har vi ett mål- att du som kund ska känna dig trygg och nöjd!

VERONICA CESPEDES
Masterinstruktör och medgrundare av Microskalp-kliniken
den ultimata behandlingsmetoden mot håravfall och tunnhårighet för män och kvinnor.

Vår ambition är att vara ledande och i framkant inom vårt område, vi har koll på de senaste behandlingsteknikerna och nya trenderna inom Skalp Micropigmentering och arbetar ständigt för att utvecklas.
Hos oss får du professionellt utförda behandlingar i en privat och avslappnande miljö. Som kund får du alltid ett personligt bemötande där vi sätter ditt välbefinnande först och under din kostnadsfria konsultation utformar vi tillsammans vi en behandlingsplan som passar just dig.

Att dela med oss av våra erfarenheter och kunskap är en självklarhet hos oss på Microskalp.

MAX JAFARI
Grundare av Microskalp.

Vår klinik håller en hög modern standard och följer Socialstyrelsens och Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar gällande yrkesmässiga hygieniska verksamheter och vi använder oss enbart av naturliga färgpigment. Samtliga teknologer på Microskalp har genomgått omfattande expertutbildningar.

VI GARANTERAR

 • Kunskap
 • Kvalitet
 • Professionell service
 • 12 månaders garanti på alla behandlingar Hos oss är du alltid i trygga händer

  Alla utförda behandlingar på Microskalp omfattas av en 12 månaders garanti som börjar gälla från första behandlingstillfället och innebär obegränsat antal återbesök, korrigeringar och touch-ups helt utan kostnad.

  Under din kostnadsfria och icke-bindande konsultation kommer vi kunna ge dig en offert som inkluderar antalet behandlingar som krävs för att uppnå ett önskat resultat samt den totala kostnaden för din behandling, Microskalp garanterar även att kostnaden inte ändras när den väl har upprättats.

  Boka konsultation

  Om du vill veta mer om våra behandlingar och hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation

  KONSULTATION